sessi bersama haiwan lauutttt...

Jan 10, 2009 ·

goody goodix.... cucuk perot die.
geletek perot bonchet die.

10 comments:

Hannah said...
January 5, 2009 at 8:28 AM  

Yuhuuuu!!! Happy New Year!!!! Ni macam Afiq je masa kat Underwater World... Siap round dua tiga kali... Lengkali isuh u jerlabawak dia memandangkan korang geng ngan haiwan lauttttt... wahahahaha...

U!!! Bila nak mengedate lg nie... Rinduzzzzzzz...

jintanmanis said...
January 5, 2009 at 5:15 PM  

Yihiiiiiii!!! Happy neu year too.
u laa biziii macam obama. mane de macam afiq... afiq tak sampai tau..hihihi.mmg i round due tige kali gak dalam tu.sangat best n nak berbaloi kan rm28.huhu....nnt i bwk afiq jenjalan. ajak diving skalik bg mkn ikan.

tu a...jom aaa kite ngedate ...lame gak tak jumpe u ... miss you too....;)

emo said...
January 6, 2009 at 10:03 PM  

ak aa kan. lame tak ngedate. nak ajak main boling pon tade mase orang tu.. hiihi rase cam dah btahun2 tak penah kuar jenjalan kan jenet kan kan?

jintanmanis said...
January 7, 2009 at 12:52 AM  

*emo: ak a nyah... da lame tak berjimbaaaaa.... huuhuhu maklum le keje pj nih... nak bermanje ngn diri sendiri pon tak sempatttt nyahh...

miowzzy said...
January 7, 2009 at 9:51 PM  

ahaha tipooo.. ngan orang lain bley jer bjimba2 lak.. asalan jer nih :P wahaha zasstt...

jintanmanis said...
January 7, 2009 at 11:37 PM  

memang la.. berjimba dengan yang lain tu kene ade appointment awal sebulan... kan hannah!!... hihi..pestu lunch, dinner n petrol will be provided... ko meh laa sapot petrol aku ... huhuhu ... zristttttt...

emo said...
January 8, 2009 at 6:26 PM  

ooo appointment.. oo blanje lunch dinner petrol.. nnt la i dah kaye raya, kite kuar. skang tak kaya lagi.. tunggu.... satu lemari baju pon bleh beli..hahaha

jintanmanis said...
January 8, 2009 at 9:43 PM  

*emo: tengokkk aku cancel appointment sbb nak baling bola bowling utk ko taooooo... x sayang aku lagi tatau ckp pe nyah ... lalalala liplap hoho.

lily lotus said...
January 9, 2009 at 12:21 AM  

apelah haiwan laut tu pk masa ko geletek perot bonchet dia..haha..anyway hepi new year!

jintanmanis said...
January 10, 2009 at 8:35 PM  

haiwan laut tu wat muke pelik...huhuh.. anyway .. happy nue year to you and ur family keh...

Jan 10, 2009

sessi bersama haiwan lauutttt...

goody goodix.... cucuk perot die.
geletek perot bonchet die.

10 kata-kata:

Hannah said...

Yuhuuuu!!! Happy New Year!!!! Ni macam Afiq je masa kat Underwater World... Siap round dua tiga kali... Lengkali isuh u jerlabawak dia memandangkan korang geng ngan haiwan lauttttt... wahahahaha...

U!!! Bila nak mengedate lg nie... Rinduzzzzzzz...

jintanmanis said...

Yihiiiiiii!!! Happy neu year too.
u laa biziii macam obama. mane de macam afiq... afiq tak sampai tau..hihihi.mmg i round due tige kali gak dalam tu.sangat best n nak berbaloi kan rm28.huhu....nnt i bwk afiq jenjalan. ajak diving skalik bg mkn ikan.

tu a...jom aaa kite ngedate ...lame gak tak jumpe u ... miss you too....;)

emo said...

ak aa kan. lame tak ngedate. nak ajak main boling pon tade mase orang tu.. hiihi rase cam dah btahun2 tak penah kuar jenjalan kan jenet kan kan?

jintanmanis said...

*emo: ak a nyah... da lame tak berjimbaaaaa.... huuhuhu maklum le keje pj nih... nak bermanje ngn diri sendiri pon tak sempatttt nyahh...

miowzzy said...

ahaha tipooo.. ngan orang lain bley jer bjimba2 lak.. asalan jer nih :P wahaha zasstt...

jintanmanis said...

memang la.. berjimba dengan yang lain tu kene ade appointment awal sebulan... kan hannah!!... hihi..pestu lunch, dinner n petrol will be provided... ko meh laa sapot petrol aku ... huhuhu ... zristttttt...

emo said...

ooo appointment.. oo blanje lunch dinner petrol.. nnt la i dah kaye raya, kite kuar. skang tak kaya lagi.. tunggu.... satu lemari baju pon bleh beli..hahaha

jintanmanis said...

*emo: tengokkk aku cancel appointment sbb nak baling bola bowling utk ko taooooo... x sayang aku lagi tatau ckp pe nyah ... lalalala liplap hoho.

lily lotus said...

apelah haiwan laut tu pk masa ko geletek perot bonchet dia..haha..anyway hepi new year!

jintanmanis said...

haiwan laut tu wat muke pelik...huhuh.. anyway .. happy nue year to you and ur family keh...

About Me

we provide 1001 fashions for you. So be creative! and be Sweet! ^_^

cuci.Mata

cuci.Mata

Twitter

checklist APRIL 10

1. web shah - amend
2. Logo Sri
3. Templates
4. weds - theme
5. domain
6. Gombak
7. Paper Bag
8. Banner
9. Robe
10.

About this blog

Blog Archive

Followers