.semalam dan hari ini

Nov 2, 2008 ·

dono why... 2-3 hari ni otak cam tak balance, unconcious...

die isap kete dlm rokok ke?
dier : hah???

suke la banra kinrara ni
dier: bandar kinrara!

jobs on mondang
monday

byk lagi yg tak teringat... till

dier: u ni ...nape lain je ni.... i teringin sangat nak lempang u ble tak?
dier: mmg mintak sangat la tu nak kene lempang
dier: skali lg .....


mcm nak sebut word mulut terkeluar second word dulu bru d first word... camne aa?
adeka kerane tak ckup tido?
adeka kerane kurang vitamin?
kurang mkn fruits?
kerane letih bekerja?

3 comments:

cikAnum said...
November 3, 2008 at 1:08 AM  

nk tolong lempangkan gak.. hahahhaan

si Anggerik said...
November 3, 2008 at 5:10 AM  

..kurang mineral agaknyer...
(bacer dgn nada iklan radio)

melal said...
November 3, 2008 at 5:06 PM  

cik anum: tolong lempang.. i relee .. hik.

rai: iklan radio KL fm ek.... skema sket ..hohhoh.

Nov 2, 2008

.semalam dan hari ini

dono why... 2-3 hari ni otak cam tak balance, unconcious...

die isap kete dlm rokok ke?
dier : hah???

suke la banra kinrara ni
dier: bandar kinrara!

jobs on mondang
monday

byk lagi yg tak teringat... till

dier: u ni ...nape lain je ni.... i teringin sangat nak lempang u ble tak?
dier: mmg mintak sangat la tu nak kene lempang
dier: skali lg .....


mcm nak sebut word mulut terkeluar second word dulu bru d first word... camne aa?
adeka kerane tak ckup tido?
adeka kerane kurang vitamin?
kurang mkn fruits?
kerane letih bekerja?

3 kata-kata:

cikAnum said...

nk tolong lempangkan gak.. hahahhaan

si Anggerik said...

..kurang mineral agaknyer...
(bacer dgn nada iklan radio)

melal said...

cik anum: tolong lempang.. i relee .. hik.

rai: iklan radio KL fm ek.... skema sket ..hohhoh.

About Me

we provide 1001 fashions for you. So be creative! and be Sweet! ^_^

cuci.Mata

cuci.Mata

Twitter

checklist APRIL 10

1. web shah - amend
2. Logo Sri
3. Templates
4. weds - theme
5. domain
6. Gombak
7. Paper Bag
8. Banner
9. Robe
10.

About this blog

Blog Archive

Followers