ari ni ari kamis

Nov 26, 2008 ·

this morning agak depress. jarang begini... mungkin sbb teetttt...

an hour later dapat satu emel. nampak satu name (rasulullah saw n para sahabat) terus zrassssss ... pup.. ilang.
alhamdulillah ... kadang kadang kite tau mende tu.. tp at a certain time kite lupe.
nape? jap nak pikir ... hik.

berat mane pon prob.. ade org lagi berat prob dari kite. cume the way we handle it. the way orang sekeliling support ... walau pe pon mereke tetap sapot kite...

kawan kawan tu la kite... kite tu la kawan kawan...
mcm speech smlm .. tade bahu kiri bahu kanan ade.
nak tampung sendiri mmg tak larat.
sungguh beruntung dapat kawan yg what ever happen die still ngn kite.
walaupun kekadang aku jenis tak contact member, derang still contact.
walupun tak tanye kabar.. dengar sore pon jadi la.

thanks pidot ... ko kol aku ari tu .. walaupon aku jarang call...
hihihi....

and thanks a lot mereka yg jadi supporter... aku pon tatau ape aku bebels ni.
main typeeee jek.. eeee

3 comments:

ruzzlan2312 said...
November 27, 2008 at 12:14 AM  

Assalamualaikum, usah risau sangat perkara yang ada, mendatang dan datang lagi ; bersebab atau tidak -kalau tak diduga bila nak tambah iman. Simplicity lah sebab simplicity tu beautiful. Itu pun - DIA bagi jugak.

lily lotus said...
November 27, 2008 at 12:16 AM  

ko ingat lagi tak senyuman aku?? aku ingat lagi senyuman ko..hik hikk

jintanmanis said...
November 27, 2008 at 5:02 PM  

lily: aku tak ingat ko senyum.. tapi aku ingat ko glak ... hahaah... lame tak dengar weh... lily .. bagi no tepon ko .. ke still number lame?

ruzzlan: waalaikumussalam. insya Allah, kite tau nape sume mende jadi, semua balik pada SATU. tp kadang kadang hati lemah, kene ade reminder :)....

Nov 26, 2008

ari ni ari kamis

this morning agak depress. jarang begini... mungkin sbb teetttt...

an hour later dapat satu emel. nampak satu name (rasulullah saw n para sahabat) terus zrassssss ... pup.. ilang.
alhamdulillah ... kadang kadang kite tau mende tu.. tp at a certain time kite lupe.
nape? jap nak pikir ... hik.

berat mane pon prob.. ade org lagi berat prob dari kite. cume the way we handle it. the way orang sekeliling support ... walau pe pon mereke tetap sapot kite...

kawan kawan tu la kite... kite tu la kawan kawan...
mcm speech smlm .. tade bahu kiri bahu kanan ade.
nak tampung sendiri mmg tak larat.
sungguh beruntung dapat kawan yg what ever happen die still ngn kite.
walaupun kekadang aku jenis tak contact member, derang still contact.
walupun tak tanye kabar.. dengar sore pon jadi la.

thanks pidot ... ko kol aku ari tu .. walaupon aku jarang call...
hihihi....

and thanks a lot mereka yg jadi supporter... aku pon tatau ape aku bebels ni.
main typeeee jek.. eeee

3 kata-kata:

ruzzlan2312 said...

Assalamualaikum, usah risau sangat perkara yang ada, mendatang dan datang lagi ; bersebab atau tidak -kalau tak diduga bila nak tambah iman. Simplicity lah sebab simplicity tu beautiful. Itu pun - DIA bagi jugak.

lily lotus said...

ko ingat lagi tak senyuman aku?? aku ingat lagi senyuman ko..hik hikk

jintanmanis said...

lily: aku tak ingat ko senyum.. tapi aku ingat ko glak ... hahaah... lame tak dengar weh... lily .. bagi no tepon ko .. ke still number lame?

ruzzlan: waalaikumussalam. insya Allah, kite tau nape sume mende jadi, semua balik pada SATU. tp kadang kadang hati lemah, kene ade reminder :)....

About Me

we provide 1001 fashions for you. So be creative! and be Sweet! ^_^

cuci.Mata

cuci.Mata

Twitter

checklist APRIL 10

1. web shah - amend
2. Logo Sri
3. Templates
4. weds - theme
5. domain
6. Gombak
7. Paper Bag
8. Banner
9. Robe
10.

About this blog

Blog Archive

Followers