.lost

Oct 15, 2008 ·

tahniah ler ... ilang enpon tidak kurang dari 5 hp sepanjang 8 thn.
this is my favourite one ... simple .. slim ... tahan lasak... kenangan ... sume dalam ni..
jatuh camne pon tak rosak...
huhuh.. nak wt camne .. redha ....huhuhuuh....

cuma sedih stuff dalam hp tu... all the notes...ilmu, no akaun, mssg2 yg best2...lagu yg dah di cut wat ringtone... wuwuwu..... wuwuwu ... wuwuwu.

baru je belikan die baju baru ari tu... sbb yg lame da longgar.

statement sentap emo : ko ni mmg ratu ilang handphone kan dr dlu lagik...
thanks elma .. but no thanks :P

pernah di gelar mangse surau sbb wallet n handphone ilang kat surau sunway pyramid.huhuhu.

currently using me 012 915 ****

2 comments:

lily lotus said...
October 16, 2008 at 12:58 AM  

nice touch ;)..bila nak pindah ke hosting :D

jintanmanis said...
October 16, 2008 at 1:22 AM  

huhu .. i'd love to .. tp takde budget nak beli hosting lagi...nguu nguu...

Oct 15, 2008

.lost

tahniah ler ... ilang enpon tidak kurang dari 5 hp sepanjang 8 thn.
this is my favourite one ... simple .. slim ... tahan lasak... kenangan ... sume dalam ni..
jatuh camne pon tak rosak...
huhuh.. nak wt camne .. redha ....huhuhuuh....

cuma sedih stuff dalam hp tu... all the notes...ilmu, no akaun, mssg2 yg best2...lagu yg dah di cut wat ringtone... wuwuwu..... wuwuwu ... wuwuwu.

baru je belikan die baju baru ari tu... sbb yg lame da longgar.

statement sentap emo : ko ni mmg ratu ilang handphone kan dr dlu lagik...
thanks elma .. but no thanks :P

pernah di gelar mangse surau sbb wallet n handphone ilang kat surau sunway pyramid.huhuhu.

currently using me 012 915 ****

2 kata-kata:

lily lotus said...

nice touch ;)..bila nak pindah ke hosting :D

jintanmanis said...

huhu .. i'd love to .. tp takde budget nak beli hosting lagi...nguu nguu...

About Me

we provide 1001 fashions for you. So be creative! and be Sweet! ^_^

cuci.Mata

cuci.Mata

Twitter

checklist APRIL 10

1. web shah - amend
2. Logo Sri
3. Templates
4. weds - theme
5. domain
6. Gombak
7. Paper Bag
8. Banner
9. Robe
10.

About this blog

Blog Archive

Followers